Thermische sanering van bedwantsen met behulp van temperatuurdataloggers | Technische instrumentatie

Bed Bug Thermal Remediation met behulp van temperatuur dataloggers

Bed Bug Thermal Remediation met behulp van temperatuur dataloggers

Door David Young
Young Environmental Solutions, Indiana
Onlangs was ik aan het winkelen voor een betere oplossing om warmtebehandelingsbehandelingen voor te monitoren bed Bug Control. Ik heb verschillende distributeurs gebeld om te zien wat er beschikbaar was. De meesten van hen zeiden simpelweg dat dit onze producten en prijzen zijn. Ik sprak toen met Jennifer van Tech Instrumentation. Jennifer raadde een systeem aan met de RTR-500DC draadloze draagbare gegevensverzamelaar en zes sensoren. Ik kon niet meer tevreden zijn.
De insteltijd is nu verlaagd naar een snel 5- of 10-aantal minuten in tegenstelling tot 30 naar 60 minuten - of nog meer voordat ik deze kit ging gebruiken. Geen draden meer om te ontwarren en van verschillende locaties naar buiten te rennen.                                                           
Bed Bug Thermal Remediation met behulp van temperatuur dataloggers
Eenmaal ingesteld, kunt u uw bewaking doen vanaf ongeveer waar u maar wilt. Nooit meer doorgaan met controleren om temps te controleren. De monitor / het basisstation heeft de afmeting van een telefoon, dus ik stop hem gewoon in mijn zak en kan controleren hoe vaak ik wil. De sensoren staan ​​aan. Ik zou dit systeem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die meerdere locaties bewaakt.
*
Juiste warmtebehandeling voor bed bugs vereist een minimumtemperatuur van ongeveer 120 F in het hele doelgebied. Dit betekent dat de omgevingsluchttemperatuur soms veel hoger is, maar niet hoger mag zijn dan 155-160 F. Rommel in het gebied beïnvloedt de benodigde tijd. We gebruiken propaan 500k BTU-kachels. De sensoren worden op verschillende plaatsen in de structuur geplaatst, zoals stopcontacten, beddengoed en meubels. Deze worden ongeveer elk kwartier gecontroleerd. Als een gebied de temperatuur niet bereikt, kan ik ventilatoren verplaatsen om meer warmte naar dat gebied te leiden of het verwarmingsvermogen te verhogen. Ik plaats ook sensoren om items direct te controleren die kwetsbaar kunnen zijn voor hitteschade. Met dit systeem kan ik de sensoren in één oogopslag plaatsen en ze zo vaak als ik wil controleren.
*
Voordat ik leads van elke locatie naar een monitor leidde. De leads waren 50 'lang en echt gedoe van het ene uiteinde van het huis naar de andere. De vorige monitor moest verbonden blijven, wat betekende dat het bij een voordeur of een zijraam was en dat ik om de vijftien minuten vanuit mijn vrachtwagen controleer of ik die sites moet controleren. Ik kan nu controleren vanuit de vrachtwagen of waar ik ook maar wil. Verwarmers moeten tijdens het proces worden aangepast. Zodra alle gebieden zich in de temperatuurdodingszone bevinden, houd ik die temperatuur gedurende 3-uren. Het hele proces is een volledige dag. Dat is veel van de temperatuur controleren. Soms doe ik meerdere appartementen tegelijkertijd. Hierdoor kan ik 3-sensoren in één eenheid en 3 in een andere unit plaatsen en toch vanaf een centrale locatie monitoren.
________________________________________
Tech Instrumentation biedt nu een Bed Bug Heat Remediation Kit met:
  • 1 RTR-500DC Draadloze gegevensverzamelaar voor handhelds
  • 6 RTR-502 Externe sensortemperatuur-thermorecorder (werkt met maximaal 32 sensoren)
  • Case101202K Chroom stalen scharnierende klembordbehuizing. Sleutelvergrendeling
Shop het verhaal

laat een reactie achter

* Verplichte velden

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.